Laden... 

 

 

Project: Concept specialisatie
Klant: WheelsBnb
Jaar: 2018

 

 

WheelsBnb
Wheelsbnb is een online platform dat mensen met een beperking toegang geeft tot een scala aan hotels en accommodaties, die zijn aangepast aan deze beperkingen. Een vakantie boeken bleek voor deze mensen namelijk nog niet zo gemakkelijk te zijn. Voor deze start-up hebben we ons gebogen over een concept, waarmee het platform zich kan uitbreiden naar Duitsland en België.

 

Na gebruikersonderzoek hebben we gekozen voor een concept, waarbij we hoteleigenaren op een grappige manier bewust maken van het feit dat zij onbenutte, aangepaste kamers bezitten. Op dit moment worden die kamers vaak helemaal niet op de juiste manier gebruikt of zelfs verhuuurd tegen een lager tarief om er toch nog iets aan te kunnen verdienen. Wheelsbnb kan de eigenaren verbinden aan de juiste doelgroep, zodat zij de investering in de aangepaste hotelkamers kunnen gaan terugverdienen.

Hiervoor hebben we beelden ontworpen en de website een nieuw design gegeven, waarbij de hoteleigenaren zichzelf gemakkelijk kunnen registreren.